Bobi.chanoart.com

Свържете се с мен!

Форма за обратна връзка!

Полетата, маркирани с * са задължителни.
Антиспам филтър. Моля, отговорете на въпроса!  * Колко е 10 плюс 15?  

или ми пишете направо на имeйл: bchakarov@gmail.com

За мен


Bobi Роден съм през 1967 г. в гр. Лом, където завърших
и средното си образование. Висшето си образование получих във Военно-въздушното училище в Долна Митрополия, специалност свързочна и осигурителна техника. 17 години работих в ломското поделение на БТК като техник и инженер по експлоатацията и ремонта на телекомуникационни съоръжения. В момента съм мениджър на Система за управление на качеството на СИЛПА ООД при производството на изделия за автомобилната промишленост от ламарина и изделия за климатизационната промишленост от ламарина и пластмаса. [Сайт на фирмата]
Квалификацията и опитът ми, освен с телекомуникациите, са свързани и с
асемблиране и ремонт на компютърни системи, инсталация и поддръжка на
операционни системи и софтуер, изграждане, поддръжка и администриране
на компютърни мрежи, графичен и уеб дизайн. ЧиталищеЗанимавам се с радиотехника и електроника.
Обичам туризма, срещите с приятели, четенето и много други неща.
Бих се радвал да разменям идеи с всеки, който се интересува от гореизброените теми, така че не се колебайте да се свържете с мен.
Приемам и всякакви предложения за работа, свързана с квалификацията ми, и където се изискват не само знания, но и голям практически опит:-)


Град Лом е разположен на десния бряг на река Дунав, на километър 743, до устието на река Лом. Заселен е в края на третото хилядолетие преди Христа. По късно тракииците му дават името Артанес, след тях римляните - Алмус. Сегашното му име е дадено от славяните през VІ век.Крум Пастърмаджиев

Пристанището, най-голямото на българския дунавски бряг води началото си от 1838 г. В Лом, за пръв път в България е играно драматично представление през 1856 г. и е създадено първото женско дружество през 1857 г. На 29 март 1914 е основано ломското туристическо дружество "Аспарухов хълм". След освобождението до 1900 година Лом е окръжен център с три околии: Берковска, Кутловишка и Ломска.